Restaurang Info Övrigt
Mat Öppettider re:VOLT
Dryck Kontakt Om oss
Boka


Karta


Press


 
 

Med Volt har vi skapat en restaurang utifrån våra egna premisser!

Efter flera års erfarenheter från olika restauranger i den absoluta toppen har vi nu skapat en restaurang med fokus på det som är viktigast för oss: mat och service.

Vi skalar ner på mycket runtomkring och satsar istället på att lyfta fram vissa detaljer för att förhöja upplevelsen extra mycket för dig. Vi vill inte fastna i något mönster eller i någon form, utan låter det oregelbundna tala. Denna strävan upplevs såväl i inredningen som i mat och service.

Ett fritt kreativt kök med rötterna i de svenska smakerna. Naturligt, närproducerat och småskaligt är våra ledord. Men vi binder oss inte till det svenska utan är lika välkomnande för råvaror som finns utanför landets gränser.

För oss spelar också drycken stor roll. Utifrån flertalet egna upplevelser på restauranger där sommelieren fullkomligt kört över oss med information, väljer vi istället vinrekommendationer till varje rätt så att även den mindre pålästa ska känna sig bekväm. Vi lägger ner stor möda på att maten och drycken ska passa ihop. Perfekta kombinationer är vår ambition! Som chips & dipp, korv och räksallad, eller mjölk och kanelbulle.

Servicen harmoniserar med hela etablissemanget. En korrekt men avslappnad och otvungen upplevelse är vad vi eftersträvar.

Oavsett hur god maten är eller hur bra service du får så glöms det snabbt bort om inte stämningen är den rätta. När du känner dig bekväm, nästan som hemma, då ökar suget efter god mat och god dryck. När du känner lugnet inombords. Då kan inget gå fel.

Med vårt läge mitt på Östermalm, Stockholms högborg, har vi skapat en restaurang långt borta från vita dukar, korslagda gräslöksstrån och bockande servitörer.

Varmt välkommen till oss!
 
-   restaurang Volt   -   +46(0)8-662 34 00   -   info@restaurangvolt.se   -