Minnesbok: Restaurang Volt

Skriv ett nytt inlägg i minnesboken

 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Ditt inlägg kommer att visas i Minnesboken först när vi har granskat det.
Vi förbehåller oss rätten att redigera, ta bort eller inte publicera inlägg.
12 inlägg.
Astrid Astrid från Stockholm skrev den 21 december 2021 den 13:56
Här bjöd jag min dotter på middag när hon fått sin nya tjänst. Vi åt många rätter och jag vill minnas att vi pratade om att gå hit fler gånger. Nu blir det inte så tyvärr...
Gunnel Gunnel från Lund skrev den 21 december 2021 den 09:23
Åt här med väninnorna när vi besökte museer i huvudstaden en helg för några år sedan. Väldigt god mat och man satt och åt i en fin och hemtrevlig miljö också.
Emma Emma från Stockholm skrev den 20 december 2021 den 09:54
Gillade att de hade kärlek för viner med. Inte alla ställen man ätit på som haft det. Vad man dricker till spelar stor roll osså!
Rasmus Rasmus från Stockholm skrev den 19 december 2021 den 13:23
Gillade att de hade en rätt enkel och stilren inredning samtidigt som de serverade rustika maträtter. Tjejen gillade deras viner osså😉
Sara Sara från Stockholm skrev den 19 december 2021 den 09:10
Jag och min kille åt här nån gång ibland när vi fick lust och deras sparris var bland det godaste jag ätit. 😊 Får försöka tillaga den själv nu, men tror inte jag lyckas få den så bra som deras var.
Allan Allan från Lidköping skrev den 19 december 2021 den 00:04
Sorgligt! Ett besök på Restaurang Volt var alltid en av höjdpunkterna under mina Stockholmsbesök. En riktigt bra restaurang och inte alls så pretentiös som många andra "finare" restauranger i stan. Dessutom riktigt rimliga priser jämfört med andra restauranger i samma klass!
Viveka Viveka från Strängnäs skrev den 18 december 2021 den 09:05
Föredrar restauranger som har närodlade råvaror på menyn. En av fördelarna med Volt var att det hade just detta. Väljer alltid att äta på på ställen de erbjuder detta.
Elin Elin från Stockholm skrev den 17 december 2021 den 14:14
Humant prissatta maträtter med råvaror som var närodlade och fint presenterade tilltalade mig.😃 Dock var möbleringen mysigare i mitt tycke innan omgörningen som gjordes av restaurangen.
Astrid Astrid från Borås skrev den 17 december 2021 den 08:49
Maken bjöd ut mig på restaurang då vi firade våran bröllopsdag och vi gick hit och åt. Minnesvärt ställe detta!
Stefan Stefan från Stockholm skrev den 16 december 2021 den 09:42
Besökte Restaurang Volt regelbundet under flera år. Jag äter ute på lite finare krogar ett par gånger i månaden, för att jag gillar god mat men är även lite av en amatörkock och gillar att experimentera i köket. Volt var en av mina favoriter, kanske inte den allra bästa men vad som tilltalade mig var att de alltid höll en hög och jämn kvalitet. Något som man inte kan säga om alla bättre krogar för dom kan ha både bättre och sämre dagar.
Agneta Agneta från Malmö skrev den 15 december 2021 den 07:36
Deras avsmakningsmeny var en av de bättre jag avnjutit. Prisvärd var den också, tyckte mitt sällskap. 😄🍷
Lena Lena från Stockholm skrev den 14 december 2021 den 08:02
Gick på restaurang Volt kanske en gång varannan månad när vi ville göra något speciellt. Så... trevligt, alltid! Trevlig personal, underbar atmosfär, och framförallt så god mat. Kanske lite i dyraste laget för oss men man får ju vad man betalar för😄